Leveringsvoorwaarden

Aardeko BV is een importeur/ groothandel, alg. voorwaarden zijn gedeponeerd onder NR. 28065682 bij de K.v.K. te Utrecht. M.b.t. bovenstaande zijn op alle zakelijke transacties geen consumenten maar onderstaande voorwaarden van toepassing.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en af Magazijn. Er worden geen goederen op rekening of tegen uitgestelde betaling geleverd, tenzij anders overeengekomen. Alle leveringen dienen vooraf per bank te zijn voldaan, of middels betaling via een eenmalige automatische incasso.

Bij bestelling wordt een minimale aanbetaling van 20 % gevraagd van het totale orderbedrag. Bij annulering van bestellingen binnen 8 dagen na besteldatum wordt de ontvangen aanbetaling retour betaald per bank. Bij annulering van bestellingen later dan 8 dagen na besteldatum vervalt de aanbetaling geheel aan Aardeko BV voor gemaakte en te maken orderkosten.

De cliënt is 100% verantwoordelijk voor maatneming en uiteindelijke bestelling. Als bij het afleveren van de goederen deze goederen op het afleveradres niet naar binnen passen, of bij afwezigheid of het niet aanvaarden van de goederen wordt alsnog het resterende orderbedrag plus de transportkosten in rekening gebracht.

Bij noodzakelijk inzetten van extra personeel en/of tijd en/of materieel als verhuislift of kraan bij bezorging van goederen zullen de kosten van het meerwerk na 15 min. volgens ons uurtarief achteraf met de cliënt worden verrekend.

Vanwege het gebruik van natuurlijke materialen op onze producten is er geen reclame mogelijk op mogelijke kleurafwijkingen m.b.t. de stof en/of houtmonsters.

De opgeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van de levertermijn geeft koper geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden.

Fabricagefouten en/of beschadigingen dienen binnen 8 dagen na ontvangst van de bestelde goederen Schriftelijk te worden gemeld voor een eventuele ruiling of reparatie door de fabrikant. Indien meldingen van fabricagefouten en/of beschadigingen na 8 dagen na ontvangst van de bestelde goederen worden gemeld vervallen claims op externe schades door fabricagefouten en/of beschadigingen.

Op aanbiedingen of showroommodellen zijn geen reclames mogelijk. Bij eigen transport vervalt elke mogelijke vorm van reclames.

Het afhalen van orders of deelorders dient binnen 14 dagen na aankondiging van binnenkomst te gebeuren, tenzij het gehele orderbedrag of een deel hiervan is voldaan. Na deze termijn zal er wekelijks 2% van het totale orderbedrag aan opslagkosten in rekening worden gebracht.

Op al onze meubelen geldt een garantieperiode van 6 mnd. uitsluitend op constructiefouten. Op stoffen en lederen meubelen geldt een garantieperiode van 3 mnd. op de bekleding en 6 mnd. op de constructie van het meubel.

Aardeko BV aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik, bijv. door een slechte vochthuishouding binnen de ruimte van het geplaatste meubel of misbruik van door Aardeko BV geleverde goederen. Aardeko BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schades aan andere zaken dan bestelde goederen, voortkomend uit de bezorging van bestelde goederen.